ΥΠΗΡΕΣΙΕΣπήγαινε κάτω

Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο

Η επαγγελματική ομάδα μεταφοράς αεροδρομίου Κύπρου εδώ στο Villas2Let προσφέρει μια απροβλημάτιστη και οικονομική εναλλακτική λύση στα ταξί του αεροδρομίου και στην ουρά στα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Οι εξυπηρετικοί και φιλικοί οδηγοί μας θα σας υποδεχθούν όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο και θα σας μεταφέρουν απευθείας στο κατάλυμά σας με κλιματιζόμενη άνεση.

24ωρη μεταφορά από το αεροδρόμιο της Κύπρου

Ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας ή της νύχτας που φτάσετε, η πολύγλωσση ομάδα μεταφορών μας θα σας περιμένει. Είτε ταξιδεύετε μόνοι σας για επαγγελματικούς λόγους είτε φτάσετε ως μέλος μιας μεγαλύτερης ομάδας, τα σύγχρονα ταξί, οι μεταφορείς και τα μίνι λεωφορεία μας έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν οποιοδήποτε αριθμό επιβατών και τις αποσκευές τους με απόλυτη άνεση και ασφάλεια.

Παρέχουμε επαγγελματίες οδηγούς για να παραλάβουν και
εγκαταλείπουν άτομα, μεγαλύτερες ομάδες και οικογένειες.

Η υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο Villas2Let Cyprus προσφέρει όλα τα παρακάτω:

  • Εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές σε σύγκριση με τις κανονικές χρεώσεις ταξί
  • Μια πλήρως αδειοδοτημένη και πολύγλωσση ομάδα επαγγελματιών οδηγών
  • Ένας στόλος από σύγχρονα, κλιματιζόμενα και άνετα οχήματα
  • Απεριόριστη μεταφορική ικανότητα επιβατών με αυτοκίνητο, ταξί, μεταφορέα επιβατών ή μίνι λεωφορείο
  • Εύκολη online κράτηση είτε τη στιγμή που κάνετε κράτηση για τη διαμονή σας στο Villas2Let είτε ως ξεχωριστή υπηρεσία

Διώχνοντας την ταλαιπωρία από τις μεταφορές από το αεροδρόμιο της Κύπρου

Όταν έχετε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ή της νύχτας ταξιδεύοντας στην Κύπρο, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να αφιερώσετε χρόνο στην ουρά για ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε τις μεταφορές από το αεροδρόμιο της Κύπρου και να κανονίσετε την παράδοση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας στο κατάλυμά σας χωρίς επιπλέον χρέωση; Είμαστε αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουμε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας στο νησί και οι μεταφορές από το αεροδρόμιο της Κύπρου θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τις διακοπές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν χρειάζεται να αφήσετε τις ονειρεμένες διακοπές σας στην Κύπρο να ξεφύγουν γιατί η κράτηση ενοικίασης διακοπών με το Villas2Let δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ