Πληροφορίες διατίθενται στον ιστότοπο Villas2let.com.cy

Οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται στον ιστότοπό μας θα πρέπει να έχει μόνο σκοπό καθοδήγησης. Καταβάλλεται κάθε εύλογη προσπάθεια και μέριμνα ώστε αυτές οι πληροφορίες να είναι όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένες και ακριβείς. Ενδέχεται να απαιτήσουμε από τους πελάτες να παρέχουν ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, όπως αριθμούς τηλεφώνου και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατά τη διαδικασία κράτησης. Αυτή είναι η τυπική διαδικασία είτε η κράτηση γίνεται on-line είτε μέσω τηλεφώνου.

Το Villas2let μπορεί επίσης να συλλέξει πρόσθετες προσωπικές πληροφορίες από τους συνδρομητές σε μια προαιρετική φόρμα συνδρομής μέσω e-mail. Οι πληροφορίες που παρέχονται από τους προμηθευτές μας μπορούν να συνδυαστούν με αναφορές χρήσης ιστότοπου στο προφίλ, σε συγκεντρωτική μορφή, στους χρήστες και τις προτιμήσεις τους στο περιεχόμενο και τη διαφήμιση του ιστότοπου. Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, με βάση τη χρήση του ιστότοπού μας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τις περιοχές του ιστότοπου που επισκέπτεστε και τις αναζητήσεις και τις κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν. Αυτό μας βοηθά να παρέχουμε καλύτερες προσφορές σε εσάς και υπηρεσίες που ταιριάζουν περισσότερο στα ατομικά σας ενδιαφέροντα και ανάγκες. Η Villas2let καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των κοινών πληροφοριών, παρακαλούμε ανατρέξτε στο δικό μας Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων.

Ενδέχεται επίσης να διατηρήσουμε τα στοιχεία που μας παρείχατε προκειμένου να υποβληθούν σε επεξεργασία οι πληροφορίες σας αποτελεσματικά, να διεκπεραιωθούν τα αιτήματά σας για κρατήσεις και να σας κρατήσουμε ενήμερους για οποιεσδήποτε σχετικές πληροφορίες σχετικά με την κράτησή σας και για να αναλύσουμε και να κατανοήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας». απαιτήσεις. Εάν πιστεύετε ότι αποθηκεύουμε στοιχεία που σχετίζονται με εσάς και ότι αυτά είναι λανθασμένα, στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email] και θα τα διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό. Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται σε μια κεντρική βάση δεδομένων, που ελέγχεται μόνο από το διοικητικό προσωπικό μας και θα είναι προσβάσιμες ηλεκτρονικά. Υπάρχουν μέτρα ασφαλείας για να διασφαλιστεί ότι τα δεδομένα των πελατών μας δεν είναι προσβάσιμα από μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

Πρέπει επίσης να σημειώσετε ότι αλλαγές ή/και προσθήκες μπορούν να γίνουν χωρίς προειδοποίηση ανά πάσα στιγμή στο μέλλον σε οποιοδήποτε υλικό μάρκετινγκ και ενημέρωσης που περιλαμβάνεται σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων όροι και προϋποθέσεις κράτησης. Αυτό είναι μέρος της προσπάθειάς μας να διατηρήσουμε ότι οποιαδήποτε πληροφορία στον ιστότοπο είναι σωστή και ενημερωμένη ανά πάσα στιγμή.

Πρέπει να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα πριν από οποιαδήποτε ενέργεια, προκειμένου να επαληθευτεί οποιαδήποτε ανεπίλυτη ή ασαφής πληροφορία. Για το λόγο αυτό το προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο να σας βοηθήσει.