ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣπήγαινε κάτω

Σχετικά με εμάς

Ως ένας από τους κορυφαίους και μακροβιότερους κατασκευαστές ακινήτων στην Κύπρο, η Villas2let αναγνωρίζει την ανάγκη για μια υπηρεσία που υποστηρίζει τους ιδιοκτήτες ακινήτων με διαμερίσματα και βίλες προς ενοικίαση στην Κύπρο. Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς εξοχικών κατοικιών στην Κύπρο, το Villas2Let δημιουργήθηκε κυρίως ως ιστοσελίδα μετά την πώληση. Μέσω της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης για ποιοτικές υπηρεσίες σε αυτόν τον τομέα, ωστόσο, έκτοτε εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του είδους της στην Αγία Νάπα Πρωταρά στη Νοτιοανατολική Ακτή της Κύπρου.

Μέσα σε λίγα χρόνια από την έναρξή του, το Villas2Let επεκτάθηκε για να παρέχει σε επιτήδειους ιδιοκτήτες και παραθεριστές πολλά περισσότερα από ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο διαμερισμάτων και βιλών στην Κύπρο προς ενοικίαση. Η ομάδα μας είναι περήφανη που προσφέρει στην συνεχώς διευρυνόμενη πελατειακή μας βάση ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών από τη διαχείριση ακινήτων και τις online κρατήσεις έως τη χρήση μιας πύλης για διακοπές στην Κύπρο που περιλαμβάνει όλα τα δικαιώματα.
Εστιάζοντας και εξυπηρετώντας τις ανάγκες τόσο των ιδιοκτητών όσο και των παραθεριστών, παρέχουμε ένα σενάριο κέρδους για όλους όσους επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τις ποιοτικές υπηρεσίες μας.

Οι αξίες μας για την παροχή ποιοτικών βίλες διακοπών, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών και ένα ευρύ φάσμα επιπλέον δραστηριοτήτων ενώνονται για να δημιουργήσουν αξέχαστες διακοπές.

Επωφελούμενοι από την εκτεταμένη εμπειρία μας

Από βραχυπρόθεσμες και μακροχρόνιες ενοικιάσεις διακοπών έως συμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, το Villas2Let είναι σε θέση να προσφέρει διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και βίλες προς ενοικίαση στην Κύπρο, τα οποία υποστηρίζονται από μια πλήρη ομάδα υποστήριξης διαχείρισης. Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στους τομείς της διαχείρισης ακινήτων και της ενοικίασης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι συναλλάσσεστε με τους κορυφαίους παρόχους της περιοχής.

Παρέχουμε ποιοτικά καταλύματα μόνο όπου η ζήτηση για τέτοια ακίνητα είναι υψηλή, τα οποία στη συνέχεια υποστηρίζονται πλήρως από τα δικά μας εξαιρετικά επίπεδα εξυπηρέτησης, εξυπηρέτησης πελατών και προσοχής στη λεπτομέρεια. Μέσω εξειδικευμένων δεξιοτήτων διαχείρισης ακινήτων στον Πρωταρά και την Αγία Νάπα, μαζί με την παροχή εξαιρετικών ακινήτων, δημιουργούμε συνεχώς επαναλαμβανόμενες κρατήσεις χρόνο με το χρόνο.

Δεν χρειάζεται να αφήσετε τις ονειρεμένες διακοπές σας στην Κύπρο να ξεφύγουν γιατί η κράτηση ενοικίασης διακοπών με το Villas2Let δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ