Πανό παντοπωλείων

Τα παντοπωλεία παραδίδονται στη βίλα σαςπήγαινε κάτω

Παράδοση supermarket στην έπαυλη σας

Για να κάνει τη διαμονή σας άνετη, η Villas2let συνεργάστηκε με ΜΕΤΡΟ τοπικό ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ στο Παραλίμνι και WOLT ΠΑΡΑΔΟΣΗ ώστε να μπορείτε να παραγγείλετε online και να παραδίδονται τα ψώνια και τα ψώνια σας κατευθείαν στην πόρτα σας!

ΜΕΤΡΟ είναι μια από τις κορυφαίες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Ευρώπη και παρέχει άριστη εξυπηρέτηση και ποιοτικά προϊόντα, ενώ WOLT είναι μια κορυφαία υπηρεσία παράδοσης τροφίμων και ειδών παντοπωλείου – μαζί, θα πάρουν όλα όσα χρειάζεστε!

Για να ενεργοποιήσετε αυτή τη μοναδική προσφορά, απλά Κατεβάστε την εφαρμογή WOLT, αναζητήστε METRO, και περιηγηθείτε στην εκτενή επιλογή του σούπερ μάρκετ. Στη συνέχεια, απλά καθίστε αναπαυτικά στην άνεση της πολυτελούς βίλας σας και αφήστε το του WOLT γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία παράδοσης για να κάνει τη δουλειά για εσάς. Μπορείτε απλά να περιηγηθείτε στον ιστότοπο του σούπερ μάρκετ, να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και να πληρώσετε με ασφάλεια στο διαδίκτυο. Η παραγγελία σας θα παραδοθεί εντός λίγων ωρών ή τη στιγμή που σας ταιριάζει καλύτερα.

Κάντε κλικ παρακάτω για να κατεβάσετε την εφαρμογή
METRO Σούπερ Μάρκετ Παραλίμνι | Wolt | Παράδοση | Αμμόχωστος

Εναλλακτικά, εάν προτιμάτε να κάνετε αγορές από το κατάστημα, του ΜΕΤΡΟ Το φιλικό προσωπικό θα χαρεί να σας βοηθήσει σε όλες τις ανάγκες σας για αγορές και να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.
Μπορείτε να βρείτε το σούπερ μάρκετ στη Λεωφόρο Πρωταρά 212. Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο (https://goo.gl/maps/FwFsokL5GgxAmCFH8) για οδηγίες.