ΓΙΑ ΕΜΑΣ – Banner

ΓΙΑ ΕΜΑΣπήγαινε κάτω

Η εταιρεία μας

Ως ένας από τους κορυφαίους πωλητές και διαχειριστές ακινήτων στην Κύπρο, το Villas2let αναγνωρίζει την ανάγκη για μια υπηρεσία που να υποστηρίζει τους ιδιοκτήτες ακινήτων με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες στην Κύπρο. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της κυπριακής αγοράς, το Villas2Let εξελίχθηκε σε μία μεγάλη ηλεκτρονική πλατφόρμα. Ωστόσο, λόγω της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης για ποιοτικές υπηρεσίες σε αυτόν τον τομέα, έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες του είδους του σε Αγία Νάπα και Πρωταρά.

Μέσα σε μόλις λίγα χρόνια από την ίδρυσή του, το Villas2Let επεκτάθηκε για να προσφέρει στους ιδιοκτήτες αλλά και στους ντόπιους και ξένους τουρίστες πολύ περισσότερα από μία γκάμα διαμερισμάτων και ενοικιαζόμενων εξοχικών κατοικιών στην περιοχή. Η ομάδα μας είναι υπερήφανη που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στην συνεχώς αναπτυσσόμενη πελατειακή της βάση, από τη διαχείριση ακινήτων και τις online κρατήσεις μέχρι τη χρήση μιας ολοκληρωμένης πύλης διακοπών στην Κύπρο.

Εξυπηρετώντας τις ανάγκες τόσο των ιδιοκτητών όσο και των ανθρώπων που κάνουν διακοπές στην περιοχή, έχουμε την τιμή να προσφέρουμε σε όλους υψηλού επιπέδου και ποιοτικές υπηρεσίες.

Όφελός σας, η μεγάλη μας εμπειρία

Από βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ενοικιάσεις για διακοπές έως τρέχουσα συμβόλαια, το Villas2Let είναι σε θέση να προσφέρει διαμερίσματα με φαγητό και ενοικιαζόμενες οικίες, οι οποίες εξυπηρετούνται από μια καταρτισμένη ομάδα. Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στους τομείς της διαχείρισης ακινήτων και ενοικίασης ακινήτων, να είστε σίγουροι ότι εξυπηρετείστε από τους κορυφαίους τους είδους στην ευρύτερη περιοχή.

Παρέχουμε ποιοτική διαμονή σε ακίνητα με μεγάλη ζήτηση, τα οποία διαθέτουν εξαιρετικά επίπεδα διαχείρισης, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και με προσοχή στην κάθε μικρή λεπτομέρεια. Μέσω των εξειδικευμένων δεξιοτήτων μας στον τομέα της διαχείρισης ακινήτων στον Πρωταρά και την Αγία Νάπα, μαζί με την παροχή εξαιρετικών ακινήτων, δηλώνουμε περήφανοι για τις επαναλαμβανόμενες κρατήσεις των πελατών μας ετησίως.

Μην αφήσετε το όνειρό σας για διακοπές στην Κύπρο να χαθεί, επειδή η κράτηση για ενοικίαση με το Villas2Let δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ